Timpul.md

Horoscop 20 Iunie 2021 | 07:41

Horoscopul zilei de azi, 20 IUNIE. Mercur vă face vorbăreți!

  Berbec Fie că vreți să vă implicați în activități spirituale, fie că plecați în străinătate sau plănuiți o vacanță, casa a 9-a este activată astăzi și va aduce o satisfacție a lucrului bine făcut. Trebuie să luați inițiativa si să vă organizați împreună cu partenerul de viață sau cu cineva drag, notează  impact.ro.

Taur
Micul benefic și nodul nord vă fac să fiți mai cheltuitori sau să aveți chef să va distrați și să aveți musafiri. Oricum ar fi, fericirea trebuie să fie la voi în casă și în familie, iar asta vă face să vă simțiți bine.

Gemeni
Saturn a venit să vă aspecteze semnul, iar asta înseamnă că vă îndeamnă să stați un pic și să analizați lucrurile la rece, dacă se merită sau nu să mai continuați într-o direcție pe care ați tot ținut-o până acum mai mult din încăpățânare.

Rac
Mercur vă face vorbăreți astăzi și parcă vreți să recuperați niște discuții pe care înainte le-ați evitat sau cu care nu ați avut chef să va bateți capul. Este bine să spuneți ce aveți pe suflet, pentru că altfel va încărcați energetic negativ.

Leu
Relația cu familia este una bună, mai ales dacă respectați fiecare părerea celuilalt. Se știe deja oricum care sunt oamenii pe care îi simpatizați mai mult și oamenii pe care îi tolerați pentru că îi iubiți. Nu vă mai irosiți energia să susțineți pe cineva anume.Fecioară
Bazați-vă pe intuiție în tot ceea ce întreprindeți și nu vă lăsați înduplecați de zvonuri sau de părerile personale ale unor oameni care nu au nicio experiență în ce vă interesează. Voi știți cel mai bine prin ce ați trecut până acum și unde vreți să ajungeți.

Balanță
Modul vostru de a vă exprima poate nu fi bine înțeles de anumiți oameni, de aceea astăzi trebuie să faceți eforturi în plus pentru a obține ceea ce vă doriți. Un timp petrecut cu oamenii dragi vă ajută și vă ridică moralul.

Scorpion
Împreună cu partenerul de viață puteți avea parte de momente interesante și de discuții productive. Ziua devine și mai plină de surprize odată ce reușiți să vă decideți ce ați dori să faceți și porniți la drum.

Săgetător
Marele benefic Jupiter vă ajută să fiți răbdători, înțelepți și să vă organizați foarte bine în planurile pe care le aveți astăzi. Poate că a venit momentul să analizați totul dintr-o altă perspectivă pentru a reuși să înțelegeți mai bine niște reacții ale oamenilor din jur.Capricorn
Câteva zile de odihnă v-ar prinde bine, mai ales că și persoană iubită are nevoie de asta. Astăzi o ieșire în natură sau o întâlnire cu prietenii poate fi de bun augur și vă poate scoate din activitățile de rutină.

Vărsător
Imaginea voastră personală, dar și câștigurile sunt aspectele pe care trebuie să le luați astăzi în considerare. Pe de altă parte, de mâine începe o nouă săptămână și voi trebuie să aveți o organizare măcar în mare făcută.

Pești
Dacă vă doriți ceva cu ardoare, nu uitați să-i cereți și universului pentru că astăzi cerul este deschis pentru a asculta visurile voastre. Conexiune cu cei de la distanță se poate ameliora și vă dă un confort mental.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus