Horoscop

Horoscopul zilei de azi

TAUR
Nu aveţi spor în nicio activitate, deoarece vă lipseşte simţul practic. Nu forţaţi lucrurile şi dedicaţi-vă unor activităţi de rutină. 

GEMENI
Cu prilejul unui drum în interes personal, s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va fi de mare folos pentru reuşita unei afaceri.

RAC
Nu sunteţi în formă, aşa că nu vă asumaţi niciun risc. Datorită stării de confuzie pe care o resimţiţi, capacităţile fizice şi intelectuale sunt reduse. Cu răbdare şi calm, puteţi evita o confruntare. 

LEU
În prima parte a zilei sunteţi cam confuz şi aveţi sentimente contradictorii, care vă pot afecta relaţiile parteneriale. Ţineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă! 

FECIOARĂ
Sunteţi indispus din cauza problemelor financiare cu care vă confruntaţi de mai mult timp. Nu este momentul să luaţi decizii importante. 

BALANŢĂ
Sunteţi hipersensibil şi confuz, iar această stare vă împiedică să luaţi decizii corecte. Amânaţi afacerile şi activităţile care necesită putere de concentrare. 

SCORPION
Nu sunteţi în apele dvs. pentru că nu aţi reuşit să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Nu este cazul să insistaţi! Din cauza oboselii acumulate, capacitatea de concentrare este redusă. 

SĂGETĂTOR
S-ar putea ca relaţiile cu prietenii să fie puţin tensionate din cauză că nu reuşiţi să îi înţelegeţi corect. Nu este indicat să luaţi decizii importante pe plan profesional şi în afaceri, pentru că puteţi pierde mult. 

CAPRICORN
Nu este momentul să începeţi o nouă afacere, pentru că vă cam lipseşte simţul practic. Nu luaţi decizii importante în domeniul profesional. 

VĂRSĂTOR
S-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare cu cei din jur. Se pare că intenţionaţi să cumpăraţi un obiect casnic de valoare. Ar fi bine să faceţi cumpărăturile împreună cu membrii familiei. 

PEŞTI
Nu este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru călătorii în interes de afaceri. Pe plan sentimental, însă, parcurgeţi o perioadă favorabilă. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *