Timpul.md

Horoscop 28 Iulie 2021 | 02:08

Horoscopul zilei de azi, 28 IULIE. O zodie trebuie să nu le acorde atenție invidioșilor!

 Berbec O anumită problemă legată de casă, de o moștenire sau de niște acte poate să apară de nicăieri astăzi și este necesar să o rezolvați. Cumva puteți fi puși și în mijlocul unei discuții fără ca voi să vă fi dorit să fiți acolo, iar din păcate altă scăpare nu aveți decât fiind un bun mediator.

Taur
Fie că vrei să achiziționezi o casă sau să te asociezi cu cineva în vederea unui business, începuturile noi de parteneriate sunt bune în această perioadă. Trebuie însă să fii foarte atent la detaliile legate de acte, așadar dacă nu te pricepi, apelează la sfatul unui avocat pentru a nu regreta mai târziu.

Gemeni
Încearcă să profiți astăzi de oportunitățile sau de ideile bune care vin în calea ta, deși la prima vedere te îndoiești de ele. Este mai ușor să te ocupi și de acte sau de e-mailurile rămase restante acum că Mercur te susține în tot ce ține de muncă.

Rac
Dacă simți că cei din jur vor să te ducă energetic într-un loc pe care nu-l agreezi, cea mai bună soluție este să fii direct și fie să spui ceea ce nu îți convine, sau să-ți vezi de treaba. Încearcă să te protejezi pe tine de ceea ce nu îți convine, fără a te implica.Leu
Astăzi se anunță a fi o zi destul de încărcată, așa încât trebuie să ai o deosebită grijă în a nu uita ceva important. Fă-ți o listă încă de dimineață și organizează-te așa încât să ai timp și pentru cei dragi sau pentru relaxare.

Fecioară
Cumva poți simți astăzi că ceilalți nu te înțeleg foarte bine și că poate a venit momentul să încerci tu să te exprimi prin munca ta fără a mai căuta aprobarea celorlalți. Fă ceea ce îți place și nu vei simți că vei munci o zi în viața ta.

Balanță
Toate evenimentele din viața ta care s-au întâmplat până acum te-au ajutat să devii cine ești în momentul de față. Încearcă să nu minți sau să eviți anumite evenimente atunci când ești întrebat despre ele, pentru că asta nu înseamnă decât că undeva în sufletul tău nu le-ai rezolvat încă.

Scorpion
Dacă consideri că anumiți oameni din anturajul tău nu sunt chiar sinceri, trebuie în primul rând să încerci să analizezi ceea ce ai făcut și tu pentru a ajunge în această situație. Fii tu corect în primul rând cu tine și nu lăsa energia celorlalți să te afecteze mai mult decât trebuie.Săgetător
O oportunitate financiară poate apărea astăzi de nicăieri, numai că te poate pune pe gânduri faptul că e un pas mare pe care trebuie să-l faci. Ia-ți timpul tău pentru a te decide și pentru a vedea exact cât de mult te avantajează.

Capricorn
Abilitatea ta să faci totul strategic este scoasă astăzi în evidență, iar casa intuiției te ajută să anticipezi pașii următori și să fii pregătit pentru orice eventualitate. Jupiter intră astăzi în casa finanțelor, ceea ce înseamnă că te ajută să atragi abundență în casa ta.

Horoscop miercuri, 28 iulie. 
Vărsător
Activitățile de rutină te pot ajuta astăzi să rămâi pe o linie de plutire. Mercur te ajută să intri mai ușor în contact cu oamenii din jur și să-ți faci conexiuni, dar și să-ți atragi clienți sau parteneriate pentru viitor.

Pești
Astrele te ajută să fii creativ și să te exprimi mai bine prin proiectele și munca ta. Încearcă să lași la o parte oamenii invidioși care nu știu prin ce ai trecut tu până a ajunge în acest punct și pune-ți toată energia asupra lucrurilor productive.

impact.ro 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus