Timpul.md

Horoscop 30 Martie 2021 | 07:32

Horoscopul zilei de azi, 30 MARTIE. Nu irosi oportunitățile!

 Berbec Planurile pe termen lung sună mai bine atunci când le faci împreună cu familia și cu cei dragi. Anumite legături din trecut acum pot reveni în viață voastră, iar asta vă dă optimism.

Taur
Evită să trimiți mesaje sau emailuri în grabă, deoarece se poate strecura foarte ușor o greșeală din neatenție. Nu lăsați stresul să vă ia din puterea de concentrare și nici din răbdarea pe care o aveți vizavi de persoana iubită.

Gemeni
Nu irosi oportunitățile în care poți să cunoști oameni noi sau în care poți să asculți părerile celorlalți. Cei din jur te pot inspira mai mult decât crezi în rezolvarea problemelor tale.

Rac
Ține-ți picioarele pe pământ și capul între stele dacă vrei să atragi în viața ta din partea universului lucruri frumoase, mai exact nu ezita să visezi sau să îți faci planuri realiste. Poți să fii ceva mai sensibil în această perioadă iar asta e datorită lunii pline care încă își arată efectul și în această săptămână.

Leu
Astăzi este o zi destul de productivă încă din prima parte, iar dacă aveți noroc în partea a doua vă puteți lua o oră sau două libere pentru propriile tabieturi. Trebuie să vă împărțiți între serviciu și familie, iar asta vă cam consumă energia.

Fecioară
Dacă întâmpini vreo problemă în decursul zilei de astăzi, nu uita că trebuie să încerci să te menții echilibrat și să nu reacționezi din instinct. Dă-le o șansă și celor din jur să aibă dreptatea lor.

Balanță
Poți avea un eveniment în familie sau o sărbătoare cât de curând, iar asta te poate face să îți faci planuri sau chiar să te ocupi de o pregătire sau o surpriză. Important este să încerci să sărbătorești ceva sau să te bucuri de începutul primăverii.

Scorpion
Începutul primăverii îți poate da o stare bună, deși poate că mai ai niște treburi administrative de care trebuie să te ocupi. Fă ce este urgent astăzi, ce nu poți lăsa pe mâine și ia-ți măcar o oră în care să te relaxezi.

Săgetător
Nu te baza doar pe un singur studiu sau rezultat, încearcă să rămâi deschis spre noi opțiuni și variante în orice subiect vei avea astăzi o dilemă. Gândește-te la ce lecție ai de învățat din tot și asumăți-o.

Capricorn
Atunci când nu știi ce atitudine să abordezi în fața unei situații, încearcă să comunici ceea ce simți în legătură cu aceasta cu cei apropiați. Sfaturile bune și susținerea te pot ajuta să treci peste probleme.

Vărsător
Poți plănui o vacanță sau măcar un weekend pentru cât de curând, iar asta îți va da o energie bună și te poți reîntâlni cu persoane dragi cu care nu te-ai mai văzut de mult. Ai nevoie de o schimbare de peisaj și de aer.

Pești
Dacă cineva are ceva de ascuns sau chiar tu dacă ai un anumit secret, este posibil să iasă tot la suprafață datorită circumstanțelor. Poate că este nevoie ca acest lucru să se întâmple pentru a știi exact pe cine te poți baza în viitor și pe cine nu.

impact.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus