Actualitate

Horoscopul zilei de joi

BERBEC

S-ar putea sa fiti dezamagit, pentru ca o intalnire de afaceri nu decurge cum ati fi vrut. Nu este o zi prea buna pentru afaceri.

 

TAUR

Desi aveti multa treaba, ar fi bine sa mai reduceti ritmul in care munciti.
In prima parte a zilei, sunteti tentat sa cheltuiti cam mult.
 

GEMENI

Nu este recomandabil sa incepeti activitati noi, pentru ca aveti tendinta sa va grabiti. Astazi sunteti cu capul in nori si riscati sa neglijati problemele importante.

RAC

Desi cei din jur nu prea va apreciaza ideile la adevarata lor valoare, nu este cazul sa va indispuneti. Nu semnati documente oficiale si nu incepeti afaceri.

LEU

Dimineata va lipseste simtul practic si va irositi energia. Colegii va inteleg si incearca sa va ajute. Este recomandabil sa fiti prudent.

FECIOARa

Vi se modifica programul pe neasteptate, dar schimbarile sunt de bun augur.
Nu luati hotarari la nervi. Evitati speculatiile financiare!
 

BALAN?a

Nu incepeti activitati noi astazi, pentru ca puteti sa va loviti de obstacole neprevazute. Amanati activitatile dificile, care necesita o concentrare intensa!

SCORPION

De dimineata sunteti hipersensibil si agitat, nu va simtiti in apele dvs. Evitati discutiile in contradictoriu cu cei din jur!

SaGETaTOR

S-ar putea ca in prima parte a zilei sa aveti mici probleme in camin. Un gest tandru sau o vorba buna va pot ajuta sa evitati o cearta.

CAPRICORN

Dimineata sunteti obosit si confuz, cu un simt practic scazut. Evitati sa luati decizii importante!

VaRSaTOR

Zi favorabila intalnirilor cu prietenii si cu persoana iubita. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o suma importanta de bani de la o ruda mai in varsta.

PESTI

Aveti tendinta sa fiti idealist si sa credeti ca puteti rezolva totul foarte usor. Fiti mai realist, ca sa nu aveti surprize neplacute!

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *