Actualitate

Horoscopul zilei de luni

BERBEC

Este posibil sa aveti probleme de sanatate din cauza oboselii si a starii de tensiune in care va aflati. Ar fi bine sa reduceti ritmul de munca si sa va dozati efortul.

TAUR

Deveniti irascibil din cauza surmenajului. Va sfatuim sa evitati activitatile care necesita efort si putere de concentrare. Puteti sa va ocupati de probleme casnice.

GEMENI

Sunteti putin cam agitat si nu reusiti sa va controlati impulsivitatea. Riscati sa provocati discutii aprinse. Va sfatuim sa va dedicati activitatilor de rutina.

RAC

Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. Va sfatuim sa amanati calatoriile cu autoturismul. Evitati speculatiile financiare!

LEU

Desi treceti printr-o perioada dificila pe plan financiar, reusiti sa ramaneti optimist si incercati sa va mobilizati partenerii de afaceri.

FECIOARa

Va recomandam sa acordati mai multa atentie familiei si, mai ales, partenerului de viata. Impreuna, puteti rezolva o problema financiara.

BALAN?a

V-ati propus sa faceti ceva folositor pentru casa. Va recomandam sa acordati mai mult timp odihnei si relatiilor sentimentale.

SCORPION

Se pare ca deveniti irascibil din cauza schimbarilor de program. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa stricati relatiile cu colegii de serviciu.

SaGETaTOR

Va sfatuim sa fiti foarte atent in activitatea profesionala, pentru a evita intarzierile si greselile, care va pot atrage reprosuri din partea sefilor.

CAPRICORN

Se anunta o zi tensionata, din cauza colaborarii dificile cu un partener de afaceri cu care aveti opinii diferite in ceea ce priveste o investitie importanta.

VaRSaTOR

Astazi nu sunteti in apele dumneavoastra. Ar fi bine sa nu va asumati noi responsabilitati, pentru ca riscati sa va irositi energia

PESTI

Primiti o suma importanta de bani. S-ar putea sa fie vorba despre o recompensa pentru rezultatele bune pe plan profesional.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *