Actualitate

Horoscopul zilei de luni

BERBEC

Sunteti nemultumit de tot ce se petrece in jur si va iesiti usor din fire. Va sfatuim sa nu exagerati si sa va controlati reactiile.

TAUR

Astazi aveti un spirit critic iesit din comun si aveti tendinta sa faceti o tragedie din orice maruntis. Reusiti sa va linistiti abia spre seara.

GEMENI

Se pare ca reusiti sa va dezamagiti un prieten apropiat. Ar fi bine sa ascultati o persoana mai in varsta din familie, chiar daca nu va convine ce spune.

RAC

S-ar putea sa fiti nelinistit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul sa va faceti probleme. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa va ascultati intuitia.

LEU

Neintelegerile cu un prieten apropiat va pun pe ganduri. Va sfatuim sa fiti calm si prudent, ca sa evitati discutiile inutile.

FECIOARa

Grijile nejustificate ar putea sa va afecteze sanatatea. Ar fi bine sa va relaxati. Daca vi se ofera ocazia sa iesiti in aer liber impreuna cu persoana iubita, nu ezitati!

BALAN?a

Resimtiti o stare de nervozitate accentuata si sunteti tentat sa exagerati. Evitati discutiile in contradictoriu si tineti cont de sfaturile unei femei mai in varsta.

SCORPION

Din cauza oboselii, este posibil sa fiti din cale afara de nervos si sa va controlati cu mare greutate. Nu este exclus sa va certati cu cei din jur.
 

SaGETaTOR

Aveti tendinta sa va enervati fara motiv, ceea ce va poate pune in situatii neplacute. Pastrati-va calmul!

CAPRICORN

Se pare ca aveti dificultati de concentrare. Va sfatuim sa nu va ocupati de mai multe lucruri in acelasi timp, pentru ca riscati sa aveti surprize neplacute.

VaRSaTOR

Va recomandam sa terminati ce ati inceput si sa nu neglijati problemele familiale. Ascultati cu rabdare propunerile partenerului de viata!

PESTI

O discutie banala cu un coleg de serviciu poate sa degenereze intr-o cearta serioasa. Puteti evita divergentele daca nu incercati sa va impuneti punctul de vedere.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *