Actualitate

Horoscopul zilei de luni

BERBEC

Este posibil sa fiti apatic si sa nu va puteti concentra. Daca aveti ocazia sa mergeti intr-o vizita, nu stati pe ganduri!

 

TAUR

Starea de confuzie va poate afecta relatiile pe plan social si situatia financiara. Nu va implicati in afaceri, chiar daca vi se pare ca puteti da lovitura.

GEMENI

Un barbat mai in varsta va propune sa va asociati intr-o afacere. Sa nu hotarati nimic fara sa va consultati cu partenerul de viata.

RAC

Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma fizica si intelectuala. Sunteti indispus si confuz. Evitati intalnirile de afaceri si cu prietenii.

LEU

Sunteti cu capul in nori. Incercati sa amanati intalnirile de afaceri. Chiar daca nu aveti chef de vorba, nu refuzati comunicarea cu cei din jur.

FECIOARa

Va treziti cu moralul la pamant si aveti dificultati de concentrare. Este recomandabil sa nu incepeti activitati pe care nu sunteti sigur ca le puteti finaliza.

BALAN?a

In prima parte a zilei sunteti putin aerian si comunicati mai greu. Intuitia nu va ajuta prea mult, asa ca acceptati ajutorul prietenilor si al familiei.

SCORPION

Va merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar sa faceti o declaratie de dragoste. Nu va implicati in afaceri!

SaGETaTOR

Dimineata sunteti indispus si nimeni nu va poate intra in voie. Familia nu este de acord sa renuntati la o excursie.

CAPRICORN

Daca nu va odihniti mai mult, s-ar putea sa aveti probleme cu sanatatea.
O discutie in contradictoriu cu o persoana mai in varsta va pune pe ganduri.

VaRSaTOR

Aveti tendinta sa va supraestimati puterile. Nu fiti incapatanat si nu fortati lucrurile!
Daca nu va temperati orgoliul, riscati sa va certati cu prietenii si cu familia.

PESTI

Dimineata primiti o suma mare si va faceti planuri indraznete. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata. Astazi va completati foarte bine.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *