Actualitate

Horoscopul zilei de luni

BERBEC

Dimineata sunteti usor confuz si este posibil ca la serviciu sa va miscati mai incet. Evitati discutiile in contradictoriu cu sefii si straduiti-va sa recuperati intarzierile!

 

TAUR

Plecati intr-o delegatie din care va veti intoarce cu satisfactii deosebite. Fiti foarte atent la acte si bagaje!

GEMENI

Sunteti nevoit sa cheltuiti o suma importanta pentru a repara un obiect casnic de care nu va puteti lipsi.

RAC

S-ar putea sa faceti o greseala la serviciu si sa fiti nevoit sa stati peste program, ca sa o indreptati. Aveti ocazia sa cunoasteti persoane care va pot ajuta mult in viitor.

LEU

S-ar putea ca o problema de sanatate sa va impiedice sa plecati intr-o calatorie sau sa ajungeti la o intalnire.

FECIOARa

Dimineata nu prea sunteti in forma si aveti impresia ca nu va reuseste nimic. Nu va ingrijorati! Cei apropiati va ajuta.

BALAN?a

Nu este exclus sa va enervati din cauza dificultatilor materiale. Daca nu va pastrati calmul, riscati sa faceti o impresie gresita.

SCORPION

Intentionati sa incepeti o noua activitate, dar, din cauza nerabdarii, riscati sa porniti cu stangul. Comunicati foarte bine cu persoanele mai tinere din anturaj.

SaGETaTOR

Dimineata este posibil sa aveti probleme de comunicare. Fiti prudent la serviciu sau in afaceri! Lipsa banilor nu ar trebui sa va ingrijoreze.

CAPRICORN

La serviciu, traversati o perioada mai dificila din cauza neintelegerilor cu sefii si cu colegii. Nu stati prea bine cu banii, dar va ajuta un prieten.

VaRSaTOR

S-ar putea sa nu va iasa o afacere si sa iesiti in pierdere, probabil din cauza dificultatilor de comunicare. Nu va descurajati!

PESTI

O persoana mai in varsta va surprinde cu o propunere de colaborare. Ar fi bine sa acceptati, chiar daca vi se pare ca nu veti castiga prea mult.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *