Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

 

BERBEC

Este posibil sa va confruntati cu probleme de natura sentimentala care va indispun si va cam descurajeaza. Nu este cazul sa „depuneti armele”!

TAUR

 

Sunteti iritat si nu reusiti sa va stapaniti nervozitatea din cauza unei vesti neplacute pe care o primiti de la persoana iubita.

GEMENI

Astazi nu sunteti prea comunicativ si este indicat sa evitati intalnirile de afaceri sau cu prietenii. Ar fi bine sa nu va angajati in activitati importante.

RAC

Partenerul de viata nu este de acord sa plecati intr-o calatorie de afaceri, motivand ca nu este momentul potrivit.

LEU

Activitatea profesionala este afectata de puterea scazuta de concentrare. Totusi, puteti sa rezolvati o situatie conflictuala la locul de munca.

FECIOARa

Incepeti ziua plin de entuziasm si va simtiti in stare sa demarati o noua lucrare. Revine in actualitate o problema pe care ati tratat-o cu superficialitate.

BALAN?a

Se pare ca aveti dificultati de comunicare si nu reusiti sa va faceti inteles. Este indicat sa amanati problemele care necesita putere de concentrare si rabdare.

SCORPION

Nu este recomandabil sa va asumati noi responsabilitati. Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma. ?ineti cont de sfaturile partenerului de viata.

CAPRICORN

Nu va faceti un program strict pentru azi. Din cauza evenimentelor neasteptate, veti fi nevoit sa va schimbati programul de mai multe ori.

VaRSaTOR

Inca de dimineata sunteti irascibil si riscati sa tensionati relatiile cu prietenii si atmosfera in familie. Ideile dvs. nu prea sunt acceptate de anturaj.

PESTI

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti certat de seful ierarhic pentru ca nu ati reusit sa finalizati o lucrare la termen. Cu ajutorul unei persoane cu experienta, reusiti sa rezolvati problema.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *