Horoscop

Horoscopul zilei! Scorpioni, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi cu colegii

Dimineaţă aveţi de făcut mai multe drumuri scurte, care va încurcă planurile. Va recomandăm să amânaţi problemele dificile, care necesită o mare putere de concentrare. Sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să nu rezolvaţi nimic. Ar fi bine să nu începeţi nici o activitate nouă.

Taur: Intenţionaţi să începeţi o afacere, dar astăzi va lipseşte simţul practic. Va sfătuim să mai aşteptaţi până când veţi vedea totul mai clar. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate, dar trecătoare. După-amiază ar fi bine să va ocupaţi de problemele partenerului de viaţă.

Gemeni: Trebuie să luaţi o decizie importantă pe plan sentimental, dar sunteţi nehotărât. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă. Evitaţi certurile! Astăzi, orice ceartă poate degenera cu uşurinţă. Va sfătuim să acceptaţi ajutorul unei persoane mai tinere.

Rac: S-ar putea să constataţi că planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi nu prea sunt realiste. Un prieten va roagă să îl ajutaţi într-o problema de afaceri. Puteţi câştigă şi dumneavoastră o suma importantă. Evitaţi orice fel de speculaţii! După o zi agitată, petreceţi o seară romantică alături de persoană iubita.

Leu: Dimineaţă sunteţi confuz şi s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Nu este exclus să aveţi dificultăţi de concentrare. Încercaţi să va concentraţi asupra problemelor urgenţe! Dacă intenţionaţi să cumpăraţi un obiect scump, este indicat să va consultaţi cu partenerul de viaţă.

Fecioara: Va cam lipseşte simţul practic şi ar fi bine să nu va asumaţi noi responsabilităţi. Nu abordaţi probleme importante, mai ales pe plan profesional sau în afaceri!

Balanţă: Dimineaţă nu sunteţi prea bine dispus şi nu reuşiţi să va adunaţi. Va recomandăm să nu va asumaţi nici un risc. Astăzi şansă nu este de partea dumneavoastră. Dacă vi se propune să va asociaţi într-o afacere, ar fi bine să nu va grăbiţi. Sunteţi confuz şi puteţi lua decizii neinspirate.

Scorpion: Se pare că nu prea aveţi spor la serviciu, pentru că sunteţi ameţit şi neîndemânatic. Va sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi cu colegii. Spre seară este posibil să mergeţi în vizită la prieteni, unde nu este exclus să va îndrăgostiţi de o persoană deosebită.

Săgetător: Dacă vi se propune să deveniţi asociat într-o afacere, va recomandăm să nu va pripiţi. Astăzi va cam lipseşte simţul practic şi riscaţi să luaţi decizii greşite. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale! Sunt şanse să petreceţi o seară romantică împreună cu persoană iubita.

Capricorn: Sunteţi visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi probleme importante. Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că nu staţi prea bine cu simţul practic. Puteţi avea succes doar dacă acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei.

Vărsător: Sunteţi pornit să-i criticaţi pe toţi cei din jur. Va recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Amânaţi călătoriile planificate pentru azi! Există riscul să nu rezolvaţi nimic. Spre seară s-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate. Nu este exclus că aceştia să va facă o surpriză plăcută.

Peşti: Dimineaţă s-ar putea să fiţi confuz şi să nu puteţi lua o decizie importantă cu privire la o

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *