Bună Dimineața

Iată pe cine trebuie să votăm

Acum, la scrutinul din 30 noiembrie chiar urmează să votăm „pe cineva”, însă alegerea trebuie să ne aparțină. Nu trebuie să-i lăsăm pe alții s-o facă în locul nostru.

Așa le putem demonstra voronilor, dodonilor și „patrioților” că nu ne pot prosti cu iluzii bolșevice și limbaj de cartier. Le putem arăta că nouă chiar ne pasă pe cine scoatem în față și cine ne reprezintă țara și interesele. Le putem arăta că noi avem un cuvânt de spus, că noi vrem să trăim într-o țară civilizată, prosperă, europeană, dar nu în cea ma săracă țară din Europa.

La câte zile fripte ne-au făcut „aleșii” noștri, câte luni în șir ne-au tocat mințile și banii, la câți ani ne-au mâncat din viață, de ce să nu le mâncăm și noi măcar o zi? De ce să nu-i taxăm și să le arătăm în ce e puterea și de ce are nevoie Moldova? De ce să nu le dăm peste cap planurile și să le arătăm care este alegerea noastră? După patru ani în care ne-au stresat, de ce să nu-i stresăm, măcar o zi și pe ei. Eu nu pot să rezist unei asemenea tentații. Pe 30 noiembrie eu aleg să merg la vot. Tu ce alegi?

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *