Timpul.md

Actualitate 21 Martie 2018 | 11:51

Ilan Șor a anunțat candidatul la funcția de primar al capitalei. Este vorba despre Reghina Apostolova

Candidatul Partidului Șor este Reghina Apostolova, actualul viceprimar al orașului Orhei. Anunțul a fost făcut de primarul de Orhei, Ilan Șor.

“Președintele Partidului Șor, Ilan Șor, a anunţat candidatul la alegerile locale din Chișinău ce vor avea loc la data de 20 mai. Este vorba despre Reghina Apostolova, actuală viceprimar a orașului Orhei.„Primarul municipiului Chișinău este obligat să repare drumurile și să îngrijească parcurile și pentru această funcție cea mai potrivită persoană este actuala viceprimar a orașului Orhei, Reghina Apostolova” a declarat Ilan Șor.


„Pentru mine este o mare onoare și resposabilitate să fiu candidat a Partidului Șor pentru funcția de primar general a municipiului Chișinău. Chişinăuienii așteaptă de la noi acțiuni rapide și semnificative. Ei doresc drumuri bune, parcuri îngrijite pentru cel mai important oraș a Republicii Moldova.

Noi am demonstrat în orașul Orhei că putem operativ și calitativ să rezolvăm toate problemele. Am reușit să facem schimbări radicale în Orhei și municipiul Chișinău nu a rămâne în urmă”, a declarat Reghina Apostolova în cadrul briefingului.

La întrebarea jurnaliștilor de ce Ilan Șor nu a candidat la alegeri, dânsul a declarat că are o resposabilitate față de locuitorii orașului Orhei.


„Am mai răspuns la această întrebare, pentru că am o resposabilitate față de locuitorii orașului Orhei și până nu voi îndeplini toate promisiunile nu voi pleca din funcția de primar a orașului”, a adăugat Ilan Șor.

Reghina Apostolova s-a născut pe 15 septembrie 1951, regiunea Irkutsk, Federația Rusă. A urmat studiile superioare în perioada 1969 – 1975 la Institutul Pedagogic de Stat T. Şevcenco Tiraspol, specializarea Profesor de geografia.

În perioada 1 iulie 2015 – 7 iulie 2015 este Consilier PSRM în cadrul Parlamentului Republicii Moldova.

Deține ordinul de Cavaler „Gloria Muncii”, 2007 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus