Social

În 2016 se va lansa o platformă educaţională pentru profesori şi elevi

Șeful direcției E-Transformare și Informatizare din cadrul Ministerului Educației, Dan Perciun, a comunicat că asemenea proiecte funcționează cu succes și în alte țări.

„Modelul nostru va avea funcționalități suplimentare. Platforma noastră va comasa un site de știri, bibliotecă digitală care va permite schimbul de materiale dintre diferite cadre didactice, cât și o platformă de comunicare de unde se pot expedia mesaje și iniția subiecte de discuții. Din păcate, în Republica Moldova se organizează întruniri la nivel de raion, dar mai puțin la nivel de țară, iar cadrele didactice nu se întâlnesc atât de des. Spațiul digital ar permite această comunicare care acum este absentă și împiedică, într-o oarecare măsură, comunicarea permanentă și transmiterea bunelor practici”, a precizat reprezentantul Ministerului Educației.

Platforma educațională va fi o sursă de informare pentru profesori, părinți și elevi –categorii implicate direct în procesul de educație, relatează Radio Moldova Actualități

Sursa: trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *