Timpul.md

Actualitate 12 Iunie 2021 | 13:39

Înscenare la Orhei! Stat polițienesc - Cei doi martori erau polițiști sub acoperire / FOTO.VIDEO

AUR a organizat un protest la Orhei, iar poliția regimului Dodon-Voronin-Șor a încercat să intimideze protestatarii, inventând niște abateri de la lege și folosind martori care erau polițiști sub acoperire.

Caravana Alianței pentru Unirea Românilor a ajuns la Orhei și protesta în fața Consiliului Raional, iar autocarul AUR staționa în fața Primăriei. În acest timp, un echipaj al poliției din Orhei a decis să-i amendeze pe protestatari. 

În video de mai jos, de la minutul 37 se vede cum poliția aflată în automobile donate de statul român intimideaza protestarii.Încercând să găsească doi martori pentru a fi consemnați în procesul verbal, polițiștii au „găsit” o doamnă și un bărbat care, din întâmplare, se aflau în zonă.„Martora” este polițistă „sub acoperire”.Iar „domnul” , pe numele său Mihai Cecan, este și el angajat al poliției.

Regimul polițienesc Dodon-Voronin-Șor folosesc angajații poliției pentru a intimida forțele de opozției. La eveniment a participat și un deputat din Parlamentul României, Ciprian Ciubuc.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus