Timpul.md

Actualitate 9 Septembrie 2019 | 11:59

Ion Ceban s-a lansat în cursa electorală. Din echipa sa fac parte Chirtoca de la Daac Hermes, Hrenova, Radvan dar și mama sa

Candidatul PSRM, Ion Ceban a anunțat lansarea în campania electorală. Evenimentul a avut loc în Parcul Central, iar de această dată de la eveniment au lipsit drapelele de partid și tricourile roșii.

„Eu nu înțeleg de ce ar trebui să fie bătălie dură când vine vorba de drumuri. Dure ar trebui să fie acțiunile”, a spus Ceban, atunci când a fost întrebat despre potențiala dezbatere electorală cu cel ce va candida din partea ACUM, Andrei Năstase.

Fiind întrebat de jurnaliști despre faptul că și-ar face campanie electorală pe realizările Primăriei, acesta a dat exemplu, spunând că „Uite tu, ca reporter scrii o știre. Dar știrea nu aparține doar postului pentru care lucrezi”.

Mama lui Ion Ceban, Eugenia Ceban, candidează pe lista PSRM pentru funcția de consilier în Consiliul Municipal Chișinău.

Ion Ceban a fost înregistrat sâmbătă de către CECEM Chișinău. Totodată, în echipa sa de consilieri se regăsesc nume precum Vasili Chirtoca, director la compania Daac Hermes, Svetlana Popa, dar și nume precum Marina Radvan sau Elena Hrenova.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus