Timpul.md

Actualitate 29 Februarie 2020 | 15:03

Islanda - România, amânat din cauza coronavirus?! Anunțul-șoc făcut de FIFA: „Sănătatea e mai importantă!”

Epidemia de coronavirus care a afectat Europa și Asia ar putea anula toate meciurile internaționale din luna martie din Europa, printre care și Islanda - România.

Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).

Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

În martie sunt progamate mai multe meciuri amicale între țări, dar și meciurile din barajul pentru EURO 2020, printre care și Islanda - România, de pe 26 martie. Gianni Infantino, președintele FIFA, a declarat că meciurile internaționale din 2020 ar putea fi amânate.

„Sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice meci. În acest moment nu excludem nimic. Trebuie să analizăm situația și să sperăm că lucrurile se vor liniști, nu agrava. Acum se pare că se agravează. Dacă meciurile vor fi amânate sau se se vor juca fără spectatori, rămâne de văzut”, a declarat Infantino, potrivit BBC.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus