Femeia

Jumătăţi de adevăr

Totodată, femeilor nu le place să li se strice euforia unui lucru cumpărat prin întrebarea: cât a costat? Şi, în cazul în care vor fi întrebate de iubit, cu siguranţă vor minţi şi vor spune că e vorba de o reducere substanţială.

Fără să fim dure, să ştii că poţi fi un bărbat foarte drăguţ, dar dacă nu există scânteia, noi nu vrem totuşi să îţi rănim sentimentele. De aceea când o să ceri numărul de telefon, poate o să ţi-l dăm, dar, deşi spunem că poţi să ne suni, minţim. Cu toate acestea, nu vrem ca tu să suferi. Adesea mândria este puternică, iar dacă o femeie dă dreptate unui bărbat, înseamnă că minte. Spune asta pentru că nu vrea să intre în polemici şi preferă să lase impresia că îi dă dreptate, deşi nu crede nici ea când spune asta.

Drept urmare, se întâmplă de multe ori în viaţă să ajungem să spunem unele minciuni sau să omitem o parte din adevăr ca să nu îi facem pe cei din jur să sufere. Nu contează că suntem femei sau bărbaţi, de multe ori simţim nevoia de a-i proteja pe cei din jur şi să venim în întâmpinarea lor doar cu „jumătăţi de adevăr”. Dacă asta e bine sau rău, fiecare decide prin felul lui de a fi şi prin caracterul său. Câteodată, o minciună frumoasă ne poate ajuta, dar câteodată nu…

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *