Horoscop

Leilor nu le este indicat să se ocupe azi de afaceri

O rudă apropiată vă ajută să depăşiţi un moment dificil din relaţiile parteneriale. Staţi mai bine cu moralul, mai ales după ce primiţi o sumă importantă dintr-o colaborare.

TAUR
Nu este o zi favorabilă activităţilor intelectuale. Vă cam lipseşte inspiraţia şi nu reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă. Fiţi mai prudent la serviciu, altfel riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu colegii.

GEMENI
Nu vă puteţi respecta programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Nu vă puneţi prea mari speranţe într-o afacere, pentru că s-ar putea să aveţi parte de o dezamăgire.

RAC
Sunteţi indispus din cauza atmosferei tensionate de la serviciu. Nu vă faceţi probleme, toanele şefului vor trece curând! Păstraţi-vă calmul şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii.

LEU
Astăzi nu este indicat să semnaţi documente oficiale sau să vă ocupaţi de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dvs. Nu vă lăsaţi demoralizat şi nu renunţaţi la planurile de schimbare!

FECIOARĂ
Aveţi parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reuşiţi să lămuriţi repede neînţelegerea. Petreceţi după-amiaza în familie.

BALANŢĂ
Sunteţi indispus din cauză că vi se anulează o delegaţie. Nu este cazul să vă faceţi griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele financiare.

SCORPION
Apar neînţelegeri în relaţia cu un partener de afaceri. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să găsiţi o soluţie de compromis! Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

SĂGETĂTOR
Nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că riscaţi să nu le faceţi faţă. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. S-ar putea să pierdeţi sume importante.

CAPRICORN
Amânaţi activităţile care necesită tact şi putere de concentrare. Primiţi un cadou de la o rudă mai în vârstă.

VĂRSĂTOR
Deveniţi irascibil din cauză că nu reuşiţi să vă respectaţi programul. Dacă nu vă controlaţi nervozitatea, riscaţi să aveţi neplăceri atât la serviciu, cât şi acasă.

PEŞTI
S-ar putea să fiţi puţin deprimat şi să vă simţiţi lipsit de vlagă. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune. Împreună cu persoana iubită puteţi rezolva o problemă importantă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *