Timpul.md

Ultima oră 6 Martie 2017 | 09:55

Leonid Talmaci, aflat în arest preventiv pe 15 zile, a fost internat într-un spital din Chișinău

Fostul guvernator al Băncii Naționale, Leonid Talmaci, aflat în arest preventiv pe 15 zile la cererea Procuratorii Anticorupție, a fost internat sâmbătă seara în secția de reanimare a unui spital din Chișinău, a declarat pentru Europa Liberă avocatul Vitalie Nagacevschi, care apără interesele fostului Guvernator.

Potrivit avocatului, interogatoriul de la CNA a durat, cu întreruperi, de la ora 10 pâna la 19.00. El și-a exprimat convingerea că în timpul interogatoriului procurorii şi ofiţerii de urmărire penală au obţinut suficiente dovezi că Leonid Talmaci „nu are nici cea mai mică implicare în operaţiunile ce au adus prejudicii Biroului Naţional al Asiguratorilor de Autovehicule”, și că va obţine retragerea măsurii de arest.
Aminim că fostul guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, Leonid Talmaci, a fost reținut vineri de procurorii Anticorupție și plasat în arest pentru 15 zile. 

Leonid Talmaci este învinuit că ar face parte dintr-un un grup care a sustras bani de pe conturile Agroindbank şi Moldinconbank ale Biroului Naţional al Asiguratorilor de Autovehicule.

Sursa: radiochisinau.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus