Timpul.md

Eveniment 13 Decembrie 2016 | 12:32

Maratonul de Crăciun în susținerea lui Maxim Gavrilenco

Maxim Gavrilenco, un băiețel de 6 ani, luptă pentru viața sa, după un accident teribil. Operația care îl poate salva pe Maxim, costă 30 000 euro și poate fi efectuată doar în Turcia. La vârsta de cinci ani, Maxim a băut din întâmplare un lichid chimic, care i-a provocat arsuri grave ale organelor interne. Rețeaua de socializare Sporter, organizează Maratonului de Crăciun 2016, în ajutorul lui Maxim.

Băiețelul o are alături pe mama lui și doi frați mai mici. Situația financiară a acestei familii este dificilă, salariul mamei le ajunge cu greu pentru achitarea chiriei și procurarea produselor alimentare necesare.

Ținând cont de situația financiară dificilă a familiei Gavrilenco și starea de sănătate gravă a lui Maxim, organizația Sporter s-a oferit să îl susțină pe băiețel. Prin urmare, toți banii colectați de la înregistrările de la Maratonul de Crăciun, vor fi transferați pentru tratament, pe contul familiei. Cei care vor să contribuie la salvarea acestui băiețel puternic, Maxim Gavrilenco sunt rugați să apeleze la numărul 061086137.

Fiecare participant va beneficia de un set care include numărul de ordine, o căciulă de Moș Crăciun și o cutie pentru colectarea cadourilor. Traseul Maratonului de Crăciun se desfășoară pe bd. Ștefan cel Mare, până la intersecția străzii Izmail. Linia de finiș va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale.

Organizatorii cursei de carnaval este rețeaua sportivă de socializare, Sporter.md, în colaborare cu forumul pentru femei, Mama.md.
Maratonul de Crăciun va avea loc duminică, 18 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Mai multă informație despre eveniment aflați la numărul de telefon 079996953.

TIMPUL. MD (V.M)

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus