Atitudini

Meniu de sărbătoare

Ne-am săturat cu toţii de meniurile tradiţionale şi poate că dorim ca în acest an să punem pe masă altfel de bucate decât de obicei. Adunarea familiei în jurul mesei de sărbătoare nu constă doar în a mânca şapte bucate alese pe care le ştim că trebuie gătite, poate însemna şi un moment de recunoştinţă că am ajuns cu toţii până aici şi că am trecut peste bucurii şi necazuri împreună.

Astăzi ne auzim pentru ultima oară în acest an şi mi-ar face o deosebită plăcere să vă ştiu aproape şi în anul care vine. Urmează o perioadă excepțională pe care ar trebui să o întâmpinăm cu sufletul deschis şi cu gânduri cât mai frumoase. Ştiţi la fel de bine ca și mine că, atunci când priviţi viaţa cu optimism şi o stare de bine, nu aveţi decât de câştigat.

În viaţa unui om sănătos nu contează foarte mult banul şi poziţia pe care o ocupă în societate, dar contează să-i ştie pe cei dragi mereu aproape. Banii pot rezolva multe probleme pe lumea asta, dar niciodată nu vor ține loc de familie, însă omul ce are mai scump decât familia? NIMIC. Rugaţi-vă cât puteţi de mult să fiţi sănătoşi şi nu închideţi seara ochii înainte de a fi recunoscători pentru ceea ce aveţi. Să ne reauzim cu bine şi în 2013!

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *