Timpul.md

Actualitate 19 Ianuarie 2017 | 17:34

Ministerul Justiției: Nu te lăsa condus de alcool! Cineva drag te așteaptă acasă

Ministerul Justiției  lansaează  campania de prevenire a consumului băuturilor alcoolice la volan: „Nu te lăsa condus de alcool! Cineva drag te așteaptă acasă”.

Scopul campaniei este de a informa conducătorii auto despre riscurile consumului de alcool la volan, în contextul creșterii numărului șoferilor depistați în stare de ebrietate, de multe ori chiar avansată, al accidentelor provocate de către aceștia, dar și al persoanelor decedate.

Evenimentul se va desfășura vineri, 20 ianuarie 2017, cu începere de la ora 09:30, în mun. Chişinău, la intersecția străzilor Vasile Alecsandri și Gheorghe Asachi.

Vor participa în cadrul lansări, Anatolie Munteanu, viceministrul Justiției, și Vladimir Popa, directorul interimar al Inspectoratului Național de Probațiune.

În prezent, în evidența Serviciului de Probațiune din Republica Moldova se află circa 2600 de conducători auto, care au fost privați de dreptul de a conduce un mijloc de transport, pentru că au fost depistați în stare de ebrietate alcoolică la volan.

Campania este organizată de către Inspectoratul Național de Probațiune al Ministerului Justiției și Inspectoratul Național de Patrulare din cadrul Inspectoratului General al Poliției, cu suportul și asistența financiară a Uniunii Europene.

Timpul.md
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus