Timpul.md

Actualitate 30 August 2017 | 08:00

Motivul pentru care pasagerii cursei Chișinău-Milano au trecut prin clipe de coșmar

Pasagerii cursei Chisinau-Milano au decolat cu un alt avion, pus la dispozitie de Air Moldova. Reprezentantii companiei spun ca aeronava care efectua initial cursa, Airbus 320, nu a mai avut defectiuni anterioare.

Totusi, avionul a decolat o data la ora 14:30, a zburat 20 de minute si a facut cale intoarsa. A doua oara aeronava a decolat la ora 17:00, a facut un cerc si la fel s-a intors pe aeroport.

Potrivit reprezentantilor Air Moldova, avionul avea o problema la sistemul de bord, pe care specialistii nu au reusit sa o mai rezolve.

In aceasta dupa amiaza, avionul de pe cursa Chisinau - Milano, plin cu pasageri, a decolat de pe aeroportul de la noi, a zburat jumatate de ora si a facut cale intoarsa. Atunci, responsabilii de la compania care opereaza zborul ne-au spus ca pilotul a observat o problema tehnica si s-a intors pe aeroport pentru verificari suplimentare. Astfel, dupa mai bine de 2 ore de verificari, avionul a decolat din nou spre Milano, insa si de aceasta data a facut cale intoarsa.

Experții în aviație spun că problema a fost la sistemul trenului de aterizare, nu cum afirmă Air Moldova, că ar fi fost o problemă în sistemul de bord. 
Sursa: Protv.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus