Timpul.md

Sport 11 Iulie 2021 | 10:37

Noapte de coșmar pentru Conor McGregor! Irlandezul și-a rupt piciorul în prima rundă a duelului cu Poirier

Conor McGregor s-a duelat pentru a treia oară cu luptătorul american Dustin Poirier în gala UFC 264.

Irlandezul a pierdut din nou întâlnirea cu Poirier, după ce, și în meciul precedent, americanul l-a învins prin knockout tehnic în runda a doua.

De data aceasta, McGregor a ieșit din joc fără ca meritul să îi aparțină lui Dustin Poirier. La începutul luptei, McGregor a încercat să îi aplice o lovitură de picior pe coapsă, dar americanul a reușit să o blocheze.


Acela a fost momentul în care irlandezul a simțit o durere cruntă la nivelul piciorului stâng.

McGregor a continuat lupta și, în timpul unui schimb de lovituri de pumni cu Poirier, luptătorul din Dublin a făcut un pas în spate, moment în care piciorul său a cedat și s-a prăbușit pe spate.

Echipa medicală a intervenit și a oprit meciul. Câștigător a fost declarat Dustin Poirier, prin knockout tehnic.

La sfârșitul luptei, Poirier a spus ce a simțit când piciorul fostului campion mondial la două categorii a cedat.

”Am simțit ceva, cu siguranță. Și-a fracturat glezna la începutul luptei, la una dintre loviturile de picior și, apoi, s-a rupt”, a declarat Poirier, citat de The Guardian.

Președintele UFC, Dana White, a declarat că echipa medicală i-a transmis că luptătorul irlandez și-a rupt tibia, în apropierea gleznei și va avea parte duminică de o intervenție chirurgicală.

McGregor a fost scos din cușcă pe o targă, iar irlandezul a fost auzit cum a strigat ”Asta nu s-a terminat!”.

Conor McGregor, în cârje, pentru a doua oară
Și la a doua luptă cu Poirier, McGregor a ieșit în cârje după ce a fost făcut KO: "N-am mai trecut prin așa ceva"

În ianuarie, Conor McGregor a fost pus la podea după o serie excelentă de pumni a lui Poirier, însă irlandezul de 32 de ani spune că l-au afectat serios loviturile adversarului în zona gambelor.

McGregor a sosit la conferința de presă în cârje, având dificultăți reale de deplasare.

"Piciorul e complet 'mort', e compromis. Nu am reușit să ajustez loviturile. Felicitări lui Dustin, mă bucur pentru el, dar și pentru mine, deoarece am avut șansa să lupt în acest vremuri. E greu de digerat, nici nu-mi dau seama dacă sunt atât de supărat. Nu știu ce să zic. Voi avea o abordare diferită la al treilea duel cu Dustin. Nu e de glumă cu loviturile acestea. Lovitura aceea joasă la gambă... n-am mai trecut prin așa ceva", a spus McGregor, la conferința de presă de după lupta cu Poirier.

Dustin Poirier și-a luat revanșa pentru eșecul din 2014, când el era cel învins de McGregor încă din prima rundă, tot prin KO tehnic. Ambii luptători au lăsat de înțeles încă din ianuarie că pregătesc un al treilea duel.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus