Timpul.md

Actualitate 8 Septembrie 2017 | 11:01

O cunoscută jurnalistă de la Chișinău părăsește R. Moldova

Elena Robu realizatoarea emisiunii „Alb&Negru”, difuzată pe UNIMEDIA pleacă din țară și se stabilește în Franța.

 Despre aceasta jurnalista a scris pe blogul său personal. Ea a declarat că nu va renunța la jurnalism și va păstra emisiunea încercând să construiască puțini cu diaspora de acolo.

„Toamna aceasta îmi aduce multe schimbări. Emisiunea Alb&Negru, care face în curând 4 ani de la lansare și pe care tradițional o urmăreați de luni până joi la ora 16.00 LIVE pe UNIMEDIA va avea alt format de acum încolo. Îmi voi desfășura activitatea mea de jurnalist în Franța de unde voi putea fi mai aproape de diasporă pentru a vorbi despre problemele, visele, trăirile pe care le au moldovenii noștri stabiliți în străinătate.

Toată activitatea mea pe care o realizam la Chișinău, o transfer în Franța, pentru a eficientiza și mai mult ceea ce Diaspora încearcă de ani buni să aducă la cunoștința conaționalilor de acasă. Îmi propun să construiesc o legătură informațională mai strânsă între ceea ce se întâmplă în Europa și în Moldova. Vreau o apropiere a direcției europene de dezvoltare a țării, pentru că e unica oportunitate de dezvoltare. Asta pentru a adăuga transparență lucrurilor care ni se întâmplă în țară, pentru a înțelege mai bine oportunitățile pe care le are Moldova în dezvoltarea sa europeană. În sfârsit, pentru a vorbi și mai mult despre fărădelegile care se întâmplă în republica noastră și pe care nu le putem combate doar cu vocea poporului rămas acasă, a scris Elena Robu pe blog.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus