Timpul.md

Actualitate 19 Iunie 2021 | 07:16

O stradă din Chișinău arată ca după bombardament. Primăria lui Ceban e „ocupată” cu parcurile prin centru

Primaria Chișinău de 15 ani lasă șoferii să iși deterioreze automobilele. Drumul Războiului sau centura Chișinăului


De mai bine de 15 ani, în fiecare zi a anului, în aceeași stradă, în același Chișinău, cineva își strică "bolidul", cheltuie mii de lei pe reparația suspensiei dar ajunge de la Ciocana la Botanica pe strada Industrială, ocolind ambuteiajele kilometrice (în doar 15 minute ).

E bine așă-i?

Dece să ajungi în 50 minute dacă poți să iei o scurtătură și să ajungi de 4 ori mai rapid. Deoarece autoritățile mai bine fac 5 km de drum lîngă Bacioci sau Sîngera ,printr-o uliță părăsită (fără supărare pentru locuitorii comunelor), decât să repare cel puțin o "mini centură" de ocolire a ambuteiajelor.

‼️‼️ Dacă nu credeți, veniți și urmăriți câte automobile trec această stradă la ora 17:00, ca să nu steie ore întregi pe strada uzinelor (efes vitanta), și dacă mai ești norocos și pe uzinelor mai este vre-un accident, cina o iai singurel sau singurică și atunci ești nevoit să mergi pe strada Industrială cu gândul poate a ține suspensia și nu o să fie necesar să mă împrumut pentru a o repara.

BONUS Ploile de toamnă îți descoperă că automobilul tău poate fi unul de off-road + amfibie ce poate înota, și dacă dai de acea gură de canalaizare fără capac de după Coca Cola, înoptezi acolo sau suni la 112 (care ajunge prima).

Mult curaj și putere de rabdare dragilor!!

P.S. la iarnă o să fie vesel...

sursa

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus