Actualitate

Ochelari pentru copii, cu promoţii speciale, la Optica Familiei

Până la vârsta de 3 ani, copilul ar trebui să beneficieze de un examen oftalmologic amănunțit, pentru a fi siguri că vederea lui se dezvoltă corespunzător și că nu există nici o dovadă a vreunei afecțiuni oculare.

De aceea este important ca părinții să urmărească orice semne care ar putea indica probleme. În plus, părinții ar trebui să urmărească orice indicii ale întârzierii în dezvoltare, care ar putea fi semne ale prezenței unor probleme ale vederii: dificultatea în recunoașterea culorilor, a formelor, literelor și a numerelor poate apărea ca urmare a unei probleme de vedere.

Lentilele Hoya permit copiilor să își trăiască viața la maxim. PNX 1.53 este materialul de lentilă robust și rezistent la impact.

Acest material organic al lentilelor poate rezista la impactul unei bile de oțel de 1 kg căzută de la o înălțime de 1,20m. Proiectat pentru utilizarea de zi cu zi, PNX 1.53 oferă siguranță și liniște sufletească chiar și în situații imprevizibile care oferă:

Deci, sunt perfecte pentru stilul de viață activ al copiilor

Doar în luna septembrie ai 25% reducere la toată colecția care include lentile pentru copii Hoya PNX 1.53 și rame (selectate).

*Consultația gratuită a oftalmologului pentru copii cu vârsta de la 6 ani la comanda lentilelor

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *