Timpul.md

Actualitate 27 Octombrie 2017 | 12:16

Omul Kremlinului, întors acasă de la aeroportul din Chișinău. Venea la o conferință organizată de comuniști

Un jurnalist din Rusia a fost întors de pe Aeroportul Internațional Chişinău. Este vorba despre redactorul - șef al ziarului „Svobodnaia Mîsli”, Mihail Deleaghin. Despre aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook, deputata PCRM, Ina Șupac, scrie unimedia.info

„Mihail Ghenadievici a fost invitat de către Partidul Comuniștilor și Partidul European de stânga să participe la o conferință internațională, dedicată aniversării a 100 de ani de la Revoluția din Octombrie. Culmea a fost că polițiștii de frontieră au fotografiat textul discursului său „Lecții reale ale Marii Revoluții Socialiste din Otombrie”, a anunțat deputata comunistă. 


La rândul lor, reprezentanții Poliției de Frontieră au confirmat pentru UNIMEDIA, faptul că persoanei în cauză nu i-a fost permisă intrarea în Republica Moldova.

„Motivul este că pe numele jurnalistului rus era aplicată interdicția de a intra pe teritoriul țării noastre, alte date sunt cu caracter personal și nu vi le pot comunica, a declarat ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.
Menționăm că, la sfârșitul lunii septembrie curent, o jurnalistă de la publicaţia rusă „Komsomolskaya Pravda”, Daria Aslamova, care urmă să-l intervieveze pe preşedintele Igor Dodon, a fost oprită pe Aeroportul Internațional Chişinău și i s-a interzis să se deplaseze pe teritoriul Republicii Moldova din motiv că ar fi tăinuit scopul real al vizitei sale în țara noastră, unimedia.info

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus