Timpul.md

Eveniment 31 Ianuarie 2014 | 17:17

Pavel Păduraru a fost desemnat unul dintre CEI MAI BUNI jurnaliști de INVESTIGAȚIE

Pavel Păduraru, jurnalist al ziarului TIMPUL a fost desemnat de revista VIPmagazin drept unul dintre cei mai buni jurnaliști de investigație al anului 2013. 

În urma votului, revista VIPmagazin a făcut top-ul a 100 de persoane notorii, care au fost premiate pentru reușite în domenii precum politică, business, management, societate, sport, cultură și shobizz. Cu această ocazie revista a organizat evenimentul „Omul Anului”.

Topul a fost realizat în baza voturilor on-line, dar și prin SMS, cumulate cu voturile juriului. Astfel, la cetogoria de investigații, au fost premiați Pavel Păduraru, de la Ziarul TIMPUL și Cornelia Cozonac de la Centrul pentru Investigații Jurnalistice. În domeniul mass-media, Vasile Botnaru, de la „Europa Liberă”, a primit premiul pentru „Cel mai bun lider de opinie al anului 2013”. Printre cei premiați, în aceeași categorie au fost, de asemenea, Cătălin Giosan, Lorena Bogza, Natalia Morari, Angela Gonța, Alecu Mătrăgună, Raisa Lozinschi, Victoria Cușnir, Viorel Mardare, Igor Guzun, Diana Guja, ș.a. 

Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus