Timpul.md

Timpul Liber 30 Mai 2014 | 11:49

Petreceți distractiv pe 1 iunie împreună cu „Orhei-Vit”!

De Ziua Copiilor compania „Orhei-Vit” va fi organizator și partenerul a multor evenimente 

Compania „Orhei-Vit” promovează un mod sănătos de viață. Valorile familiei au fost mereu printre prioritățile companiei. În fiecare an, de 1 iunie, „Orhei-Vit” susține mai multe evenimente de amploare, pentru a aduce fericire copiilor și părinților acestora.

Vizitatorii expoziției „Kid’s Expo” care va avea loc în perioada 29 mai – 1 iunie, la Moldexpo, vor avea parte de un număr mare de surprize. De premii și tombole vor avea parte atât vizitatorii, cât și participanții la „Parada cărucioarelor” și a altor concursuri interesante pentru copii.
În perioada 26 mai – 3 iunie, fiecare spectator al Teatrului de păpuși „Licurici” va primi cadou un suc. Copiii, care vor găsi răspunsul la ghicitorile spuse de clovni, vor avea parte de surprize.Compania „Orhei-Vit” susține, de asemenea, competițiile sportive pentru copii care vor avea loc în aceste zile. La 1 iunie, Federația Națională de Karate-Do va organiza turneul „Cireșarul”. Federația tenisului de masă va susține Turneul Deschis al Chișinăului pentru copii, iar săptămâna viitoare, în municipiul Bălți, vor avea loc concomitent două Turnee Internaționale pentru băieți și fete.

În centrul orașului Orhei, primăria locală, cu sprijinul „Orhei-Vit”, va organiza o sărbătoare pentru copii. De asemenea, în cadrul evenimentului, va avea loc Festivalul regional de dans. În același timp, Ministerul Apărării, în ultimele zile ale lunii mai, va organiza competiția „Zarnița” pentru cei mai buni elevi din opt licee din raionul Orhei. Câștigătorii și participanții vor primi sucuri și surprize plăcute.Copiii din cadrul școlilor-internat, Centrului educațional pentru copiii bolnavi de cancer, Centrului național de reabilitare pentru copii vor primi sucuri de la „Orhei-Vit”. Mai mult, Fondul pentru copii din R. Moldova, cu sprijinul „Orhei-Vit”, vor organiza evenimentul de caritate „Copilărie fericită”. De sucuri vor avea parte și participanții la Festivalul de la Vadul lui Vodă, organizat de Fondul „Clipa Siderală”, și copiii de la Centrul Municipal de reabilitare a copiilor „Gavroche”.

Rețeaua de farmacii „Felicia” va organiza diverse evenimente în mai multe puncte ale orașului. Câștigătorii concursurilor vor primi cadou sucuri și produse pentru copii. Iar câștigătorii concursurilor din cadrul evenimentelor organizate în centrul comercial „MallDova” vor primi un set de cadouri de la „Orhei-Vit”.Compania „Teleradio-Moldova” va organiza maratonul radio „O familie puternică pentru fiecare copil”. Participanții, în special, copii orfani sau din familii cu venituri mici vor primi multe cadouri, inclusiv de la „Orhei-Vit”.

„Orhei-Vit” va sprijini și o serie de activități organizate de Ministerul Educației. Participanții la concursul de fotografii din ziarul „Trud7” vor primi sucuri „Naturalis”.

Participanții Campionatul de târâș la viteză, în rândul copiilor de până la trei ani „Prichindei, pe locuri, start!”, organizat de „Komsomolskaia Pravda”, în complexul sportiv „Alexia”, la 31 mai, vor primi cadouri de la „Vita Baby”.

Marea distracție este alături de „Orhei-Vit”!

(P)

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus