Timpul.md

Actualitate 27 Noiembrie 2018 | 13:24

Plahotniuc anunță majorarea ajutorului pentru căldură // Familiile cu venituri mai mici de 2000 de lei vor primi câte 350 de lei pe lună

Compensațiile pentru încălzire, oferite de stat, vor crește cu 12% și vor fi acordate familiilor care au un venit mai mic de 2000 de lei pe lună. Până acum, de acest ajutor aveau parte doar familiilor cu venituri de până la 1600 de lei. Anunțul a fost făcut de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, la briefingul de presă săptămânal.

”Așadar, toate familiile cu venituri de până la 2.000 de lei vor primi lunar compensație de 350 de lei, timp de 5 luni, pentru lunile noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie și martie”, a spus Plahotniuc.

Liderul democraților a accentuat că toate aceste ajutoare, compensații, majorări de salarii și pensii au devenit posibile, pentru că guvernarea a reușit să acumuleze încasări importante la buget.

”Iar încasările se datorează ordinii și reformelor pe care le facem, asigurând creșterea stabilă a economiei țării, chiar dacă în toata regiunea noastră există un fundal de instabilitate politică și economică”, a punctat liderul PDM.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus