Timpul.md

Actualitate 28 Ianuarie 2017 | 18:08

Poliție la Ambasada SUA din Chișinău

Mai mulți chișinăuieni ne-au alertat astăzi cu prezența a mai multe mașini de poliție și ale serviciului de urgență care s-au aflat în apropierea ambasadei SUA din capitală. 

Potrivit mesajelor primite la redacție arterele au fost blocate de la strada Maria Cebotari intersecție cu M. Kogâlniceanu. Câte două persoane înarmate de la serviciile speciale erau prezente la intersecții și nnu permiteau trecătorilor să urce spre strada A. Mateevici. 

Potrivit zdg.md, pe parcursul zilei de 28 ianuarie, curtea și zona adiacentă a Ambasadei SUA din Chișinău a fost împânzită de polițiști și mașini ale serviciului de urgență. În legătură cu acest fapt, misiunea diplomatică americană a precizat că, pe teritoriul Ambasadei, este organizat un exercițiu de securitate la care participă forțele de ordine și serviciile de urgență ale R. Moldova.

„Un contingent numeros de poliție, mașini de urgență și altele vor fi pe teritoriul sau în vecinătatea Ambasadei SUA. Astfel de exerciții sunt o simulare și sunt o practică de rutină pentru misiunile diplomatice și forțele de ordine din țara gazdă. Nu există nici un temei pentru îngrijorări”, se spune în comunicatul de presă al Ambasadei SUA în R. Moldova, anunță publicația menționată.

TIMPUL.MD 


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus