Timpul.md

Actualitate 29 Decembrie 2018 | 09:53

Premierul, colindat de elevii din satul său de baștină: Nu am auzit colinde mai frumoase decât cele de la Pănășești

În ajunul sărbătorilor de iarnă, premierul Pavel Filip a fost colindat de către elevii și profesorii gimnaziului din satul său de baștină Pănășești și corul bărbătesc de la Mănăstirea Căpriana. „Nu am auzit colinde mai frumoase decât cele de la Pănășești”, a spus premierul, oferind colindătorilor colaci şi daruri, în semn de recunoștință pentru atmosfera creată.

La rândul său, colindătorii au spus că sunt mândri de consăteanul lor Pavel Filip, mulțumindu-i pentru tot ce face atât pentru raionul Strășeni, cât și pentru oamenii din întreaga țară.

Șeful Executivului a invitat colindătorii să viziteze Casa Guvernului, iar elevii au ocupat cu plăcere fotoliile membrilor Cabinetului de miniștri și au discutat cu premierul despre schimbările necesare în domeniul educațional. Pavel Filip le-a spus că în localitatea de baștină a elevilor urmează a fi construit un complex sportiv. Până în prezent, aceștia nu au avut o sală sportivă, care să le asigure condiții pentru antrenamente.

De asemenea, copiii din ansamblul folcloric al gimnaziului au mers și în biroul premierului, unde au fost încurajați să învețe bine pentru a avea o carieră de succes. „Doar cel care nu vrea găsește argumente și justificări. Cel care vrea - muncește, învață și obține rezultate”, a menționat premierul.

Sursa: gov.md
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus