Actualitate

Primarul unionist care l-a luat peste picior pe Dodon, îl ATACĂ din nou: „Mai bine să fii dus cu pluta, decât trădător al neamului românesc”

Şalari a mai spus că „mai bine să fii dus cu pluta, decât trădător al neamului meu românesc”.

Într-un interviu realizat de jurnalistii.ro primarul de Băcioi a declarat că Igor Dodon nu este președintele Republicii Moldova, ci reprezentantul lui Putin într-un teritoriu unde face totul pentru a-și mulțumi stăpânul.

„Igor Dodon nu este preşedintele Republicii Moldova, ci reprezentantul preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, într-un teritoriu unde încearcă mereu să îi facă pe plac”, a declarat primarul comunei Băcioi din Republica Moldova, Vitalie Şalari.

Întrebat dacă nu îi este frică de o posibilă răzbunare a lui Igor Dodon după ce s-a contrat cu dânsul și a spus „că este dus cu pluta”, Șalari a declarat că nu se teme nici de Igor Dodon și nici de ciracii lui, fie ei din Republica Moldova sau din Rusia:

„Mie îmi este frică doar de Dumnezeu şi răspund doar în fața locuitorilor din Băcioi, care m-au ales și pentru care încerc să fac tot posibilul pentru a le aduce un trai mai bun. Sper să și reușesc acest lucru cu ajutorul fraților din România. Ce a spus Dodon despre mine nu mă interesează”. 

Amintim că, acum câteva zile a avut loc inaugurarea primului teren sportiv în comuna Băcioi. În timpul inaugurării, Dodon l-a insultat pe primarul localității Vitalie Șalari, care i-a propus președintelui să urmeze exemplul localității sale de baștină, Sadova, și să-și pună semnătura pe Declarația de Unire a comunei Băcioi.

Pe 16 februarie curent, primarul comunei Băcioi Vitalie Șalari, viceprimarul și șapte consilieri locali au anunțat că aderă la Partidul Unității Naționale.

Sursa: 10TV.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *