Timpul.md

CSI / Rusia 1 Februarie 2017 | 10:50

Principalul post tv de stat din Rusia a renunțat la știrile sportive: ”Nu generează impulsuri patriotice telespectatorilor”

Producătorul general al postului tv de stat din Rusia ”Pervai kanal”, Alexander Faifman, a declarat că din grila televiziunii vor fi scoase parţial emisiunile şi ştirile sportive, potrivit Sport-Express.  

În afară de tendinţa globală de segmentare a publicului, pasionaţii de sport accesând canalele dedicate, Faifman a declarat că sportul rusesc are propriile caracteristici, care permit sacrificarea în programul de emisie. În special, emisiunile de sport „provoacă tot mai puţine impulsuri patriotice”.

„Evenimentul care merge dincolo de un evenimentele sportiv obişnuit devine foarte rar. Atunci când aceste evenimente sunt cu adevărat de clasa mondială şi de interes nu numai pentru fani, ci şi pentru cetăţenii obişnuiţi, când întreagă ţară într-un impuls patriotic îşi urmăreşte reprezentanţii – astfel de evenimente apar tot mai rar. .. De vină sunt şi rezultatele instabile ale echipelor noastre, precum şi scandalurile de dopaj da şi conflictele etice, legate de viaţă personală a sportivilor. Noi, din păcate, am simţit o reducere a interesului public pentru emisiunile de sport”, – a declarat Faifman.

Postul tv de stat Pervii kanal a anunţat recent că schimbă grilă de emisiuni, renunţând la difuzarea de ştiri sportive care, în mod tradiţional, încheie programul de ştiri. 

sursa: paginaderusia.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus