Timpul.md

Actualitate 20 August 2019 | 15:56

Procurorul General interimar a decis transferarea Dosarului Luncașu la PCCOCS

Dosarul penal pentru omor intenţionat în cazul decesului omului de afaceri Iurie Luncaşu a fost transmis Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale la decizia procurorului general interimar Dumitru Robu.

"La moment este pornită urmărirea penală pe omor intenţionat. La moment este prematur să dăm careva date din anchetă.", a declarat Dumitru Robu.

Totodată, şeful interimar al PCCOCS Denis Rotaru a precizat că sunt cercetate mai multe versiuni şi au fost solicitate mai multe expertize. Urmează a fi audiate toate persoanele care au avut tangenţă cu Luncaşu, inclusiv partenerii de afaceri. Rotaru a mai spus că rudele nu au fost încă audiate, pe motiv ce astăzi are loc înmormântarea omului de afaceri, însă în cel mai scurt timp o vor face.

Amintim că şi procurorul general interimar, Dumitru Robu, a declarat pentru postul nostru de televiziune că nu exclude versiunea unui omor intenţionat, dar şi ipoteze de suicid sau determinare la sinucidere.

Omul de afaceri, Iurie Luncaşu a decedat sâmbătă seară, lângă traseul ce face legătura între Durleşti şi Ialoveni. Şoferul lui personal a declarat poliţiei că s-a împuşcat mortal cu arma pe care o deţinea legal.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus