Timpul.md

Actualitate 4 Aprilie 2020 | 08:31

PROGNOZA METEO 4 aprilie: Cum va fi vremea și ce temperaturi vor indica termometrele

 

Astăzi în țară vremea va fi caldă. La Briceni şi Soroca vor fi 14 grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 16 grade, la Tiraspol 17, iar la Leova 18. La Comrat şi Cahul se va încălzi până la 19 grade Celsius.

Astăzi în Capitală vremea va fi caldă. Ziua se aşteaptă până la 17 grade.

Noaptea se anunță zero grade Celsius. În următoarele zile, termometrele vor arăta până la 22 grade. Noaptea se așteaptă temperaturi între minus unu și patru grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei vremea va fi caldă. La Madrid vor fi 19 grade, iar la Paris cu două grade mai puţin. La Londra se vor înregistra 15 grade. La Berlin termometrele vor arăta 12 grade. La Roma va fi soare şi se va încălzi până la 21 de grade, iar la Viena vor fi 15 grade. În capitala Poloniei se aşteaptă 11 grade. La Praga se anunță cu un grad mai mult.

La Budapesta termometrele vor arăta 17 grade, iar la Belgrad se va înregistra cu un grad mai mult. La București cerul va fi noros şi sunt prognozate 17 grade.

La Kiev se anunţă până la 13 grade. La Atena sunt prognozate ploi slabe, iar maxima va fi de 15 grade. La Ankara se aşteaptă 13 grade. La Moscova vor fi nouă grade Celsius.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus