Actualitate

Prognoza METEO pentru prima zi de vară

La Orhei maximele vor fi de 25 de grade, iar la Tiraspol vor fi 26. La Leova mercurul din termometre va indica 27 de grade celsius, iar la Comrat şi Cahul meteorologii prognozează 28 de grade Celsius.

La noapte în Chişinău vor fi 16 grade. Mâine, în Capitală vor fi maxime de 26 de grade Celsius. În următoarele zile se vor înregistra temperaturi de până la 29 de grade, sunt posibile precipitaţii cu descărcări electrice.

Mâine în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid vor fi 24 de grade Celsius. La Paris vor cădea precipitaţii slabe şi se vor înregistra 21 de grade. Şi la Londra va ploua, iar mercurul din termometre va indica 23 de grade. La Berlin meteorologii anunţă 32 de grade. La Roma şi Viena se vor înregistra 28 de grade.

La Budapesta maximele vor fi de 31 de grade, iar la Praga şi Viena vor fi 27 şi respectiv 28 de grade Celsius. La Belgrad mercurul din termometre va indica 32 de grade, iar la Atena şi Bucureşti va fi cu un grad mai puţin. În capitala Poloniei sunt prognozate 29 de grade Celsius. La Ankara va ploua slab, cu 25 de grade. La Kiev cerul va fi variabil şi se vor înregistra 22 de grade, iar la Moscova vor fi 16 grade.

Sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *