Timpul.md

Actualitate 29 Aprilie 2020 | 07:35

PROGNOZA METEO pentru următoarele zece zile / În Chișinău va ploua tot weekendul

 

Astăzi, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi 22 de grade, iar la Bălți şi Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol se vor înregistra 25 de grade, iar la Leova şi Comrat vor fi 26. La Cahul termometrele vor arăta 27 de grade.

Astăzi, în Capitală cerul va fi variabil. Ziua se aşteaptă până la 25 de grade. În următoarele zile se aşteaptă ploi însoţite cu descărcării electrice, iar termometrele vor arăta până la 25 de grade ziua. Noaptea se așteaptă temperaturi între opt şi 12 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei se aşteaptă ploi. La Madrid vor fi 19 grade, iar la Londra se aşteaptă 13 grade. 16 garde vor fi la Paris. La Berlin se vor înregistra 18 de grade, iar la Roma cu două grade mai mult . La Viena şi Praga termometrele vor arăta 18 de grade, iar la Varşovia vor fi 22. La Budapesta sunt prognozate 21 de grade, iar la Belgrad cu trei mai mult. La București se așteaptă 24 de grade, la Ankara 22, iar la Atena 23. La Kiev cerul va fii înnorat şi sunt prognozate 22 grade, iar la Moscova vor fi 14 grade, însoţite de ploi.


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus