Timpul.md

Actualitate 21 Iunie 2017 | 12:11

Războiul ruso-ucrainean / Rușii atacă Ucraina din artilerie grea, zeci de bombardamente în ultimele 24 de ore

În Donbas un soldat a fost rănit, iar numărul de atacuri a crescut substanțial în unele regiuni ale frontului.

Situația din zona operațiunii antiteroriste, în partea de est a Ucrainei a devenit complicată: în unele zone au crescut nu numai numărul de atacuri dar și de militanți. A crescut în mod semnificativ atacurile cu arme de calibru mare. Acest lucru este menționat într-un raport al forțelor antiteroriste. 

În dimineața zilei de azi forțe ruse-teroriste au folosit de 36 de ori arme împotriva forțelor anti-teroriste ucrainene, inclusiv de cinci ori a fost folosită artilerie grea. Ca urmare a schimbului de focuri  un soldat a fost rănit.

În regiunea Litoralului militantii au deschis focul din armament de infanterie.  De asemenea, armata inamică a folosit lansatoare de grenade antitanc și  lunetiști.  Atacurile au fost înregistrate în zona Shirokino, Pavlopolya, Novomihaylovki și Marinka. Doar pe parcurs de o zi în acest sector au fost depistate 18 încălcări.

În Donețk au fost înregistrate pe zi - șase provocări. 

În regiunea Lugansk situația s-a înrăutățit militanții ruși au folosit artilerie grea. Prin puncte de referință în apropierea de  Crimeea a deschis în mod repetat. 

Sursa: news.liga.net

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus