Actualitate

Româncă aproape decapitată, găsită într-un tomberon, în Spania. A fost ucisă de iubitul olandez

Femeia a fost ucisă cu multă cruzime de iubitul ei, olandez, care ulterior i-a aruncat trupul la gunoi, înfășurat într-un cearceaf.

Presa iberică relatează că relația dintre cei doi era una tensionată și că românca obținuse anul trecut un ordin de protecție împotriva agresorului, însă de curând a făcut greșeală să se împace cu el.

Alina locuia de peste 5 ani în Spania, iar pe iubitul ei olandez l-a cunoscut la puțin timp după ce a ajuns în Peninsula Iberică.

Cei care îi cunosc susțin că relația lor era departe de a fi perfectă. Deseori, bărbatul devenea agresiv și o lovea.

Din păcate, ultima lor dispută s-a sfârșit tragic. Olandezul a ucis-o pe Alina cu o armă albă iar ulterior i-a aruncat cadavrul într-un tomberon, pe o stradă în Moraira, orașul în care locuiau.
Jurnaliștii de la cotidianul spaniol El Pais au relatat că trupul înfășurat într-un cearșaf a fost descoperit, după câteva ore, de angajații unei firme de salubritate.

Gina, prietena Alinei: „A avut o relație destul de urâtă cu el, au stat împreună trei patru ani de zile, dintre care mai mult timp erau despărțiți decât împreună, și uite că s-a ajuns unde s-a ajuns. Din ce mi-a povestit, era un animal de om, era o persoană foarte geloasă, cu toate că avea 60 de ani aproape, dar era un om foarte gelos. Din orice motiv aproape o bătea”.

După autopsie, legiștii au scris în raport că Alina avea mai multe tăieturi în zona gâtului, dar și plăgi pe antebrațe, care sugerează că a încercat să se apere de atacul iubitului ei olandez.

Comportamentul violent al bărbatului era cunoscut autorităților judiciare din Spania. Anul trecut, individul a fost reținut, după ce vecinii l-au reclamat că o bate pe Alina. Tot atunci, româncA a obținut și un ordin de protecție.

Ana Maria, cumnata Alinei: „Anul trecut, în vară, în iulie, a mai fost o dată violent. Vecinii au chemat poliția și a fost reținut el 24 ore. Și i s-a pus o restricție pe care el nu a respectat-o. De curând a expirat restricția și s-a împăcat cu el”.

Gina, prietena Alinei: „Nu se putea apropia de ea nu știu câți metri. După aceea, ea a mers la asistența socială, știu că a fost îndrumată, a fost susținută psihic, știu că mergea la un psiholog, avea un tratament, pentru că intrase deja într-o depresie destul de rea”.

Vecinul cuplului: „Nu există justiție reală în Spania… Pe el îl știam foarte puțin. Ne spuneam “Bună ziua”, dar niciodată nu am avut prea mult de-a face cu el. Toți acești oameni ar trebui să dispară, dar, pentru că nu există justiție, nu dispar. Într-o comunitate mică cum este aceasta, bineînțeles că este șocant”.

Iubitul olandez al Alinei avea în Spania o afacere în domeniul imobiliar, iar cei doi au lucrat împreună. Femeia a lăsat acum orfani de mamă doi copii, o fată de 7 ani și un băiat de 14 ani. Copiii nu locuiau cu ea.

Nicoleta, prietena Alinei: „O fată foarte cumsecade, o mamă bună. Am rămas șocată azi dimineață, nu mă așteptam”.

Rudele susțin că Alina voia să vină acasă, în România, de Paști și chiar își cumpărase biletele de avion.

Ultima dată femeia s-a întors acasă în satul natal în decembrie 2018, în ajunul sărbătorilor de iarnă. Atunci a venit însoțită de iubitul ei, cetățeanul olandez.

Olandezul a fost reținut de autoritățile judiciare din Spania iar în fața anchetatorilor și-a recunoscut crima. Pentru că nu a vrut să spună unde a ascuns arma crimei, polițiștii au făcut perchiziții la sediul firmei și în locuința cuplului.

Crima a îndurerat comunitatea din Moraira. Oamenii au ținut astăzi un moment de reculegere în fața primăriei din localitate.

https://stirileprotv.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *