Timpul.md

Actualitate 29 Mai 2021 | 06:39

Românii din Statele Unite salută situarea Victoriei Grosu Vremeș pe prima poziție a listei electorale AUR

 

Situarea VICTORIEI GROSU VREMEȘ pe prima poziție a listei electorale unioniste AUR, dovedește înțelepciunea manifestată la vârful conducerii acestei Alianțe unioniste.

În eventualitatea în care AUR câștigă dreptul de a intra în Parlament, VICTORIA GROSU VREMEȘ, luptătoare pentru Unire încă din 2015, în cadrul mișcării unioniste Acțiunea 2012, condusă de George Simion, reprezintă cea mai sigură dovadă că în forul legislativ de la Chișinău va exista o voce puternică și autorizată în favoarea Reîntregirii Țării.

Ca parte a diasporei, VICTORIA GROSU VREMEȘ s-a remarcat prin activism social și civic și prin promovarea acțiunilor unioniste în cadrul comunităților din Italia, din Europa, din România și din Basarabia.

VICTORIA GROSU VREMEȘ este membră a Consiliului Mondial Român și prin prezența sa în Parlamentul de la Chișinău, un alt membru al organizației noastre va fi prezent într-un for legislativ.

Acești parlamentari CMR vor lupta pentru întregirea neamului și țării și pot promova principiile și obiectivele CMR: valorile naționale, tradiționale, spirituale și culturale.

În acest fel, CMR, prin senatorii și deputații săi din ambele Parlamente de la București și Chișinău, poate deveni un ”ambasador parlamentar” al societății civile de pe ambele maluri ale Prutului.

De aceea, consider că membrii CMR au datoria să voteze AUR, formațiunea politică în care suntem prezentți prin colegi de organizație.

Succes Victoria Grosu Vremeș!

Succes AUR!

Mircea Popescu
Președinte CMR
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus