IT&C

Rugăciuni pentru moartea lui Obama pe Facebook

Pagina se numeşte "DEAR LORD, THIS YEAR YOU TOOK MY FAVORITE ACTOR, PATRICK SWAYZIE. YOU TOOK MY FAVORITE ACTRESS, FARAH FAWCETT. YOU TOOK MY FAVORITE SINGER, MICHAEL JACKSON. I JUST WANTED TO LET YOU KNOW, MY FAVORITE PRESIDENT IS BARACK OBAMA. AMEN", fiind creată la sfârşitul anului trecut.

În traducere, textul se aseamănă cu un banc: "Doamne, anul acesta mi-ai luat actorul favorit, Patrick Swayzie, mi-ai luat actriţa favorită, Farah Fawcett. Mi-ai luat cântăreţul preferat, Michael Jackson. Vroiam să îţi spun că preşedintele meu preferat este Barack Obama. Amin".

La fel ca orice altă pagină de Facebook, identitatea creatorului este ascunsă publicului larg, dar se poate vedea locaţia, oraşul Marysville din statul american Ohio.

Un purtător de cuvânt de la Facebook a declarat că pagina respectivă nu încalcă nicio regulă a reţelei sociale. "Suntem foarte atenţi la paginile care includ pornografie, agresiuni, rasism şi le îndepărtăm imediat atunci când încalcă regulile", a spus Andrew Noyes, purtător de cuvânt al reţelei.

Nemulţumiţi de această pagină de pe Facebook, alţi oameni au lansat pagina "Petiţie pentru înlăturarea paginii de Facebook care se roagă pentru moartea preşedintelui Obama", care a atras peste o jumătate de milion de fani.

Sursa: ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *