Moldova

Rugbyştii moldoveni au ajuns la Gdynea

Adversara tricolorilor, conduşi de Vasile Revencu şi Mircea Paraschiv, va fi Polonia, formaţie care, alături de selecţionatele Germaniei, Belgiei, Cehiei şi Olandei, fac parte din aceiaşi grupă valorică.

Delegatia R. Moldova s-a cazat la un hotel cochet de două stele, situat la doar 150 de metri de malul Mării Baltice, ţărm care reprezintă o privelişte extraordinară. “Tricolorii” nu au făcut cunoştinţă cu terenul de joc, deoarece prima şedinţă de antrenament a avut loc în seara zilei de joi în parcul din vecinătatea hotelului, iar, potrivit rigorilor internaţionale, antrenamentul oficial este programat doar cu 24 de ore până la startul partidei.

Grupul de ziarişti care însoţeşte lotul moldovenesc în Polonia a efectuat însă o vizită la Complexul Sportiv “ARKA”, din orăşelul Gdynea, şi au rămas plăcut impresionaţi că meciul Polonia – R. Moldova va avea loc pe un teren cu acoperire artificială şi se va disputa în nocturnă, sâmbătă 13 noiembrie, ora locală 18.00 (19.00 – ora Chişinăului). Gazdele promit un show adevărat, publicitatea referitor la meci este la fel ca şi cea a scrutinului local, programat duminică.

Liubomir Madan,
pentru TIMPUL.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *