Timpul.md

Actualitate 24 Iulie 2021 | 11:00

S-a stins din viață Gheorghe Ulianovschi

 Uniunea Avocaților din Republica Moldova, întreg corpul de avocați suntem îndurerați de trecerea în neființă a bunului nostru prieten și coleg, conferențiar universitar, Gheorghe Ulianovschi.

 Este o pierdere irecuperabilă. Fiecare din noi a pierdut Omul Cuvântului, Onoarei, Demnității și Responsabilității. A fost un profesionist desăvârșit și dedicat jurisprudenții.

A trăit frumos cu drag de copii, soție și familie. Un om deosebit, de o cumsecădenie mai rar întâlnită.

A fost și va rămâne prietenul și colegul nostru, un om cu suflet minunat, plin de bunătate și înțelepciune, cu calități mai rar întâlnite.De-a lungul prodigioasei și pilduitoarei sale cariere în calitate de procuror, judecător, judecător la Curtea Supremă de Justiție, Președinte al Tribunalului Chișinău, membrul Plenului Curții Supreme de Justiție, avocat, Președinte al Curții de Apel Comrat, conferențiar universitar, facultatea de drept, USM.

Gheorghe Ulianovschi a reușit să devină o personalitate emblematică a Republicii Moldova. Competența și profesionalismul desăvârșit, munca cu multă abnegație, dedicație și dăruire i-au adus notorietate.

Va rămâne mereu în sufletele noastre și în memoria celor care l-au cunoscut - Omul Dreptății, Adevărului, Cuvântului și Corectitudinii.

Uniunea Avocaților, corpul de avocați exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei îndoliate. Suntem alături de familia îndurerată.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace.

Drum lin la cele veșnice, dragă prieten și coleg.Emanoil PLOȘNIȚA

Președintele Uniunii Avocaților

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus