Timpul.md

Externe 8 Decembrie 2021 | 07:42

SCENE DE COȘMAR / Un adolescent i-a tăiat capul surorei însărcinate - FOTO

 În India, în statul Maharashtra, poliția a reținut un adolescent care este suspectat că și-a ucis brutal sora însărcinată, notează BBC.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, tânăra de 19 ani s-a căsătorit fără acordul familiei sale. În momentul când pregătea ceai pentru fratele și mama ei, a fost atacată cu o seceră. După faptă, adolescentul și mama sa s-au predat polițiștilor. În plus, oamenii legii bănuiesc că și-au făcut și un selfie cu capul tăiat fetei.

Fratele femeii ucise a fost trimis la un centru de arest preventiv pentru minori, după ce avocatul său a spus că are sub 18 ani. Polițiștii susțin însă că această cerință va fi atacată în instanță, deoarece au găsit o adeverință care confirmă că tipul este major. Mama a fost luată în arest.

Fata a fugit de familie în iunie și, în ciuda nemulțumirii rudelor, s-a căsătorit cu iubitul ei. Ambele familii aparțineau aceleiași caste, dar familia ei nu a fost de acord cu relația deoarece familia soțului ei era mai săracă.

După evadare, fata practic nu a mai comunicat cu rudele ei, dar mama ei a vizitat-o ​​cu o săptămână înainte de crimă. Oamenii legii au remarcat că femeia știa despre sarcina fiicei sale.
Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus