Horoscop

SCORPIONII astăzi trăiesc totul prin prisma iubirii şi compasiunii

Este un moment al revelatiilor profunde si transformarii interioare prin acceptare si compasiune.

TAUR
Ai ocazia sa-ti manifesti generozitatea fata de un prieten sau o cunos­tinta. Mai cu seama daca cineva greseste fata de tine, intreaba-te ce ai putea face pentru a-l ajuta sa se simta mai bine si sa scape de povara vinovatiei. In acest fel, vei accesa maretia din tine si te vei simti cu adevarat impor­tant.

GEMENI
Contextul astral de as­tazi, cu Luna in Pesti, te ajuta sa vezi si sa constientizezi care este ro­­lul tau intr-un an­gre­naj social sau fami­lial, ce ar fi bine sa schim­bi sau unde e ne­voie de mai multa fle­xi­bilitate pentru a pas­tra armonia. In orice caz, experientele de as­tazi sunt adevarate re­ve­latii cu privire la re­sur­sele pe care le ai la dis­pozitie si la felul in care le poti folosi cel mai bine astfel

RAC
O zi pretioasa, sub as­pec­tul vestilor primi­te, re­velatiilor, mesa­jelor ca­re ajung la tine si care au rolul de a aduce lu­mi­­na in relatiile apro­pia­te. Acum iti devine foarte clara contributia pe care oamenii din preaj­­ma au avut-o si o au in viata ta. Poti sa vezi imaginea de an­sam­blu, poti sa vezi tot ce ti-au adus bun experientele din acest an. Un prilej excelent pentru a lansa noi dorinte!

LEU
Esti rasfatat in diferite moduri. Luna in Pesti, frumos aspectata in zona resurselor altora, deschide poarta daru­rilor, binecu­van­tarilor si favorurilor venite de la sau prin altii. Asadar, astazi poti primi daruri in diverse forme si de la diversi oameni, majoritatea reprezentand recunos­tinta lor pentru ce ai facut la un mo­ment dat pentru ei.

FECIOARA
Luna in Pesti te in­deamna astazi sa fii atent la cei din jur, la cuvintele lor, dar mai ales la mesaje subtile transmise prin intermediul privirilor, gesturilor, sprijinului ofe­rit discret in diferite si­tuatii. Astazi oamenii din preajma iti arata iubire si compasiune prin diverse mijloace. Primeste!

BALANTA
O zi potrivita pentru a exersa generozitatea. Luna in Pesti te poate invata cum sa te pui in slujba altora, cum sa te lasi pe tine si sa renunti la nevoile tale marunte, pentru un scop mai inalt, cum sa te exprimi dincolo de cuvinte. Este o zi in care, chiar daca muncesti, e indicat sa o faci cu detasare, creati­vitate si, de ce nu, cu bucurie.

SCORPION
Luna in Pesti, alaturi de Neptun si Kiron, te ajuta astazi sa-ti des­chizi inima, sa traiesti totul prin prisma iubirii si compasiunii. Cu alte cuvinte, orice suparare ai fi avut in ultima vreme, mai ales legata de o relatie sentimentala, astazi poate fi dizolvata in oceanul de iubire universala, ne­conditio­nata, care se afla in inima ta.

SAGETATOR
Cu Luna in Pesti, in zona sufletului si familiei, astazi esti provocat sa te intorci catre interior, sa-ti creezi momente de intimitate, sa-ti deschizi sufletul in fata unui om drag si apropiat. De asemenea, este un moment excelent pentru a-ti ierta ceva sau pentru a ierta pe cineva pentru o greseala din trecut.

CAPRICORN
Intuitia, inspiratia si imaginatia sunt astazi la cote inalte. Stii exact ce au nevoie ceilalti sa le spui, stii sa asculti, esti o adevarata contributie pentru cei din jur. Ziua aceasta iti poate aduce informatii pretioase, dar si experiente inaltatoare prin impartasirile pe care le faci sau le primesti.

VARSATOR
Cu Luna in zona re­surselor proprii, atentia iti este indreptata nu atat catre resursele materiale, cat mai ales spre cele spirituale care iau forma talentelor si darurilor interioare. Asadar, astazi iti poti constientiza valoarea si-ti poti creste stima si iubirea de sine, fiind convins ca toate celelalte be­neficii vor veni de la sine.

PESTI
Luna se afla in zodia ta si te indeamna sa-i lasi pe ceilalti in plan secund, pentru a te ocupa si de tine. Chiar daca iti este mult mai usor sa te ocupi de nevoile altora, astazi incearca sa fii mai atent la ale tale. Daca tu esti bine, le vei putea da din binele tau si altora.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *