Actualitate

Secrete medicale ţinute departe de ochii prostimii! „Excesul de sare, zahăr si grăsimi, dăunează grav sănătăţii !?”

ZAHĂRUL

Zahărul e purtător de un cu totul alt tip de informații ! Nu vorbim de „clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zahărul natural din fructe sintetizat de natură cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală! Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adică a evoluției. Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atenția, concentrarea, vin din zaharurile naturale! Si evoluția dv. genetică!

Grăsimile ?!

Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale și în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariția depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creșterea riscului de infarct miocardic si, mai ales, o slabă funcționare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conținea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta până când, cei de la OMS, au hotărât sa schimbe normele! Să le coboare la 200! Urmarea? Au apărut brusc 36 de milioane de „bolnavi”, și 4,3 de miliarde de dolari pe an, câștig; dintr-un foc!.

Între vrăjeală științifică a unora si intuiția lui strămoșească, ciobanul român a ales intuiția!… tot cu slănină, pită, ceapă și palincă trăiește! Nu face exces si trăiește mult si bine… cum ați vrea să-și crească altfel oile, sa lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Și toate astea până pe la 60-70 de ani… cu un cojoc de 40 de kilograme pe umeri si bâta în mâna?

Acum, trageți dvs concluziile.

APA.

„Ce face apa dacă e băută înainte de a mânca și imediat după masă!”

Un articol foarte bun. Nu doar despre apa calda după mâncare, dar și despre atacul de cord. Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte în timpul mesei, nu apă rece. Poate e timpul să adoptam și noi obiceiul lor la masa.

Pentru cei cărora le place sa bea apă rece, acest articol li se adresează direct.

Este plăcut sa bei un pahar cu apa rece după masă, dar apa rece solidifică hrana uleioasa pe care tocmai ai înghițit-o. Va încetini digestia. Când aceasta reacționează cu acidul, va fi absorbita de intestine mai repede decât mâncarea solidă.Trece în intestine și foarte rapid se transforma în grăsime si duce la cancer. Este cel mai bine sa se bea supa fierbinte sau apa calda după masă.

Simptome comune de atac de cord.

Un punct serios referitor la atacul de cord.
Ar trebui sa știți ca nu fiecare simptom de atac de cord se manifestă prin „durerea bratului stâng”.

Atenție la dureri intense în zona fălcilor. S-ar putea sa nu aveți niciodată prima durere în piept în timpul atacului de cord. Nausea (amețeală) și transpirația intensa sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc. Durerea la fălci te poate trezi din somnul adânc. Sa fim atenți. Cu cât știm mai mult, cu atât avem mai multe șanse de supraviețuire. 

Citiți în continuare pe extranews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *