Sport

Selectionata Moldovei va juca un amical cu Georgia

Pe data de 11 august, zi rezervata de forul european de fotbal (UEFA) pentru disputarea meciurilor de verificare inter-tari, la Chisinau, se va disputa o partida de verificare, dintre reprezentativele de seniori ale R. Moldova si Georgiei. Cele doua reprezentative s-au intalnit pana acum de opt ori. Jucatorii nostri au obtinut patru victorii, Georgia – trei, iar un meci s-a incheiat la egalitate. Golaverajul este favorabil adversarilor, 12-11.

Federatia Moldoveneasca de Fotbal (FMF) a ajuns la un acord cu forul similar din Georgia, privind disputarea acestui meci, in pofida faptului ca, anterior, fusesera purtate negocieri despre o partida dintre R. Moldova si Romania, in aceasta zi. Pe de alta parte, astazi, la Amsterdam (Olanda), va fi stabilit programul meciurilor din cadrul grupei E a preliminariilor Campionatului European 2012.

Echipa tricolorilor face parte dintr-o grupa cu Olanda, Suedia, Finlanda, Ungaria si San Marino. Primele meciuri ale acestui turneu se vor disputa in luna septembrie curent.

Debutul antrenorului Gabi Balint pe banca tehnica a nationalei noastre se va consuma in data de 3 martie, intr-un meci cu selectionata Kazahstanului. Partida va avea loc in Antalya (Turcia).

In aceeasi zi, selectionata noastra de tineret, antrenata de Sergiu Chirilov, vor disputa la Andorra de Vella, o partida cu selectionata statului Andorra, contand pentru preliminariile Campionatului European – 2011.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *